header_actueel

Ladies Rally haalt € 10.000 op voor Energy4all

Publicatie datum: 19-09-2011

Euroshutters is één van de sponsoren geweest van de Ladies only Cabrio rally 2011!

De opbrengsten van deze rally zijn volledig ten goede gekomen voor de stichting Energy4ALL. Een stichting die zich inzet voor het ontwikkelingen van medicijnen voor kinderen met energie stofwisseling ziektes.Een slopende ziekte waar momenteel geen genezend medicijn voor beschikbaar is.

De Ladies Only Cabrio Rally werd bezocht door zo’n 166 dames die met hun cabrio een geweldige rally mochten rijden.

Een tour door het Brabantse land waarbij diverse testen afgelegd dienden te worden, een lunch voor de aanwezige dames klaar stond, de mannen van “jillz” een wasbeurt verzorgde. Hilariteit ten top! Aansluitend kon iedereen de fair bezoeken. De fair werd gehouden bij de start en finish, in de vestiging van Grando Keukens te Uden. Aanwezige ‘stand’houders waren allen sponsor van dit evenement, waarbij lifestyle de ‘trigger’ was. Voor de modebewuste zakenvrouw geweldige laptoptassen, alles op gebied van huid en lichaamsverzorging tot het doorvoeren van stijl IN huis! Daarmee raakt Euroshutters het doorvoeren van een lifestyle in een woonstyle! Elke aanwezige sponsor heeft een cadeau beschikbaar gesteld ten behoeve van dé loterij.

Ook Euroshutters heeft een waarde check, ter waarde van 2 m2 shutters ingemeten en gemonteerd, beschikbaar gesteld.De loterij bleek fantastisch, een groot deel van de totale opbrengsten bleek hieruit voort te vloeien. Voor Euroshutters bleek een zeer aangenaam verraste mevrouw Van der Vorst het winnende lotje in handen te hebben! Beduusd van zo’n geweldige prijs, heeft zij uit handen van Ninette Willemsen, onze check in ontvangst mogen nemen. Binnenkort gaan wij over tot inmeten van de shutters bij mevrouw Van der Vorst. Via onze internetsite zullen wij een voor en na situatie tonen!

 De totale uiteindelijke gift voor Energy4All bedroeg 10.000,00 EURO!

Wat heerlijk om als organisatie, bij te mogen dragen aan een zéér goed doel

>> Terug naar het overzicht

Haal de zomer in huis en houdt de warmte buiten! Laat u vrijblijvend informeren over onze shutters, wij staan u graag te woord in een persoonlijk adviesgesprek!
Neemt u gerust contact met ons op voor telefonische informatie of voor het maken van een afspraak t.a.v. een vrijblijvend adviesgesprek aan huis.