header_actueel

Euroshutters steunt initiatief voor Energy4All

Publicatie datum: 06-09-2011

Op zondag 18 september aanstaande vindt de eerste Ladies Only Cabrio Rally 2011 plaats in Uden.

De titel van het evenement verraadt het al: een cabrio rally alleen voor vrouwen! Een evenement waar competitie, glamour en netwerken elkaar ontmoeten. Maar dat niet alleen.

Een evenement dat vooral in het teken staat van stichting Energy4All. Stichting Energy4All zet zich in voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte. Zij doen dit door veel aandacht te vragen om de oorzaak en de ernst van de ziekten bekender te maken. Daarnaast is het erg belangrijk veel geld op te halen.

Stichting Energy4All is op 3 april 2006 opgericht door Eric Oomen. De reden hiervoor was professor Smeitink te ondersteunen in zijn missie op weg naar een medicijn tegen energiestofwisselings-ziekten. Zo zijn er nog weinig mensen bekend met de ernst van energiestofwisselingsziekten en vanuit de farmaceutische industrie is relatief weinig belangstelling voor (financiële) ondersteuning van het onderzoeken naar geneesmiddelen voor energiestofwisselingsziekten. Daarom is alle financiële hulp welkom!

Euroshutters steunt Energy4All door deel te nemen aan dit evenement.

De Ladies Only Cabrio Rally is een tourrally met opdrachten door mooie landschappen en langs prachtige bezienswaardigheden in Uden en omstreken. Er wordt een flink beroep gedaan op het concentratievermogen en het richtingsgevoel van de deelnemers. Maar naast het competitieve element staat het feelgood gevoel centraal.

Meedoen is plezier hebben, is contacten leggen, is genieten, maar is vooral  voor het goede doel!

>> Terug naar het overzicht

Haal de zomer in huis en houdt de warmte buiten! Laat u vrijblijvend informeren over onze shutters, wij staan u graag te woord in een persoonlijk adviesgesprek!
Neemt u gerust contact met ons op voor telefonische informatie of voor het maken van een afspraak t.a.v. een vrijblijvend adviesgesprek aan huis.